Scandal cu ANI, demiteri de la instituțiile din subordine, contracte cu instituția și acuzații de direcționare a banului public. Președintele Consiliului Județean Constanța continuă, așadar, politica deja celebră a predecesorilor săi. Astăzi vorbim la 100 % TU DECIZI despre Marius Horia Țuțuianu. 

În cazul său, Agenția Națională de Integritate a constatat că Marius Horia Țuțuianu a deținut simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al consiliului de administrație al unei societăți comerciale. Mai mult, notau inspectorii de integritate, o societate în care soția sa era acționar unic, a prins din zbor un contract cu CJ Constanța pentru furnizarea de solarii complet utilate, în valoare de 100.000 de lei. 

Articolul precedentDănuț Pop, liderul PER: De ce suntem opriți din a candida? De ce se încearcă intimidarea candidaților noștri?
Articolul următorÎnregistrare EXPLOZIVĂ | Cum înregistra Vlad Cosma: ”Îmi cerea mai mult decât prejudiciul”. Cum s-a făcut flagrantul procurorului