45,95 de metri cubi de lemn rotund, în valoare de peste 8.200 de lei,  expediați fără documente legale, confiscați valoric de polițiștii de la delicte silvice.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Oradea, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, au constatat faptul că, în perioada 1 – 18 martie a.c., reprezentanții societății respective ar fi expediat 45,95 metri cubi de lemn rotund, de diferite specii, fără avize de însoțire a materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cei 45,95 metri cubi de lemn rotund, de diferite specii, în valoare totală de 8.264,75 lei, au fost confiscați valoric.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentTinerii fermieri vor putea lua fonduri europene de 100 de milioane de euro
Articolul următorLiderii PER continuă acţiunile de ajutorare a semenilor: ”Urmează o campanie umanitară, în care vor fi implicate toate organizaţiile noastre din judeţ”