Partidul Ecologist Român salută și susține propunerea făcută de Biserica Ortodoxă Română și de celelalte culte religioase cu privire la introducerea Religiei ca disciplină opțională la examenul de bacalaureat.

„Credem că acum, mai mult ca oricând, este nevoie ca omenirea să se întoarcă la credință. Spiritualitatea, religia și apropierea de Dumnezeu vor fi mereu un reper în viața oricărui om!

Faptul că tinerii pot alege să dea examen la această materie, nu poate fi decât o veste foarte bună. Încă o dată, disciplina ar fi opțională, deci, nu obligatorie. Sub nicio formă nu se poate spune că este dăunătoare această măsură, din contră, cultivă respectul și iubirea față de oameni, precum şi protejarea elevilor în faţa discriminării, bullying-ului şi violenţei în şcoală, având la baza morala religioasă”, transmite PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentMinisterul Justiției, prima reacție în urma dezvăluirilor șocante privind moartea lui Rudel Obreja – ROMÂNIA SUVERANĂ
Articolul următorFostul premier al Ucrainei Iulia Timoșenko anunță când s-ar putea încheia războiul: ANUNȚ-BOMBĂ. Mesaj crucial pentru români – EXCLUSIV