Polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au derulat o acțiune, de o zi, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol, în municipiul București și județul Ilfov.

La data de 16 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sprijiniți de inspectori piscicoli din cadrul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură și doctori veterinari din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București, au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol.

Astfel, au fost desfășurate activități în municipiul București și în județul Ilfov, fiind verificați 7 agenți comerciali.

Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.500 de lei.

De asemenea, au fost confiscate 50 kg pește din diferite specii, dintre care 40 kg de caras impropriu consumului.

Totodată, polițiștii au constatat 2 infracțiuni privind comercializarea de produse alterate, respectiv comercializarea peștelui fără documente de proveniență.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” cere Ministerului Apărării să retragă amendamentele la recalcularea și actualizarea pensiilor militare
Articolul următorPartidul Ecologist Român salută modificarea programei scolare pentru introducerea Educaţiei pentru Mediu