Am solicitat de ieri CNSAS-ului să confirme sau infirme documentul care circulă prin spațiul public potrivit căruia Nicușor Dan a turnat la securitate. Așa este corect!
Urmează să aflu, însă ceea ce este surprinzător și ăsta a și fost motivul pentru care l-am făcut turnător abia seara târziu față de momentul dezvăluirilor, a fost reacția lui Nicușor, care nici nu a infirmat acuzațiile din acel document, a justificat că așa era atunci.
Așa este Nicușor Dan, așa era atunci, oamenii erau persecutați și torturați de torționari pe baza notelor informative, așa era atunci.
Tot atunci unii au ales să nu toarne ba chiar să facă pușcărie, să nu fie de acord cu regimul, că așa era atunci, unii turnau, alții nu, unii chiar mureau prin pușcării torturați doar să nu toarne, că așa era atunci… așa e și în trenis!
Nicușor spune că nu a fost colaborator al securității ci a făcut ce se făcea atunci, avea doar 17 ani… Or, legea definește colaboratorul ca fiind
“colaborator al Securității – persoana care a furnizat informații, precum note și rapoarte scrise, prin care se denunțau activitățile sau atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist și care au vizat îngrădirea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului… ???????? ????̂????????????????????????????????????????̆ ???????? ????????????” art. 2 lit. b) din OUG nr. 24/2008.
S-a mai spus că dom’le e fake că ce, dacă PSD voia să îl ardă cu asta nu o făcea până acum? Păi și la Băsescu cum facem? Că a fost cvadruplu campion, ministru, primar x 2, președinte x 2, tot cu adeverințele CNSAS 
Sau am mai avut un lider revoluționar, pe numele lui Marian Munteanu, care s-a dovedit securist pur sânge…
Nicușor nu a spus ce informații din acel document ar fi neconforme, doar că sunt, care să fie alea?
Că ura 17 ani un coleg care era mai bun decât el?
Că a dat note informative fără relevanță?
Că a dat note informative cu caracter operațional?
Că nu l-a turnat și pe profesor?
Pentru cineva care se știe curat și nevinovat vine și clarifică ferm, cu subiect și predicat orice acuzație, nu lasă să plutească îndoiala.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentTU DECIZI! Lupta electorală se vede la Realitatea PLUS! Află primul REZULTATUL VOTULUI. Sociologi și analiști de top, dezbateri de foc în ziua alegerilor
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat. Tupeu de edil, cum justifică Piedone caracațița din primăria pe care a conduce