Astăzi am avut o întâlnire cu Sindicatul “FORUM” din administrația publică. Un sindicat afiliat CNS si Cartel ALFA, format din numeroși membri funcționari publici ai Primăriei Generale, Primăriilor de Sector, subordonate și companii ale acestora.
Din discuțiile cu aceștia mi-au fost confirmate lucrurile pe care le credeam despre problemele din administrația locală a Bucureștiului, probleme de care m-am lovit în activitatea mea din ultimii 3 ani.
Soluții există și toate acestea trebuie să aibă în centru respectul, dialogul și transparența.
Problema fundamentală a administrației capitalei o reprezintă chiar Primarul General Nicușor Dan, care cenzurează funcționarii și cărora le cere să încalce legea apelând la amenințări și presiuni.
Resursa umană este mai importantă pentru București decât cea financiară pentru că cea din urmă este administrată și gestionată de cea dintâi.
În calitate de candidat la Primăria Municipiului Bucureşti voi adopta instrumentele specifice Sistemului de Control Intern Manageriale, adică procedurile operaționale și de sistem care vor pune capă abuzului, arbitrariului și corupției, iar funcționarii și cetățenii vor beneficia de servicii publice de calitate, eficiente, transparente și predictibile.
În administrație sunt oameni profesioniști care trebui potențați și care să pună în slujba bucureștenilor priceperea lor.
Îi felicit pentru determinarea cu care își apără drepturile și promit că voi fi o voce a acestora acolo când vor fi nedreptățiți.
 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCât de folositor este Sistemul Garanție-Returnare. Ministrul Mediului, anunț important
Articolul următorPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a adjunctului şefului SRI, Cristian Bizadea