În urma incendiului produs în data de 01.08.2022 în localitatea Mizil, Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și sistare de activitate o societate cu activitatea de fabricare a laptelui și brânzeturilor.

La verificarea în teren s-a constatat că societatea nu a respectat obligația de a se supune cerințelor legale pentru prevenirea , eliminarea sau reducerea impactului activității asupra mediului ca întreg prin degajarile de emisii de fum în atmosferă. Totodată pe amplasamentul unde a avut loc incendiul, societatea desfășura activitate fără sa dețină Autorizație de mediu.
Astfel, pentru încălcarea legislației de mediu, comisarii de mediu au dispus sistarea activității de producție până la obținerea actului de reglementare.
 
 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAutoritatea Electorală Permanentă anunță că în luna august partidele politice au primit subvenţii de 17 milioane
Articolul următorTransmisiune în premieră – Duplex UNICAT în România: REALITATEA PLUS – B1 TV – Proiect DE EXCEPȚIE, în interesul României