Antonie Solomon, consilier județean din partea Partidului Ecologist Român și posibil vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, a readus precizări, joi, într-o conferință de presă, cu privire la alianța pe care a făcut-o cu Partidul Social Democrat, informează ediție.ro.

Solomon spune că vrea ca măcar două dintre proiectele sale pentru Craiova să devină realitate, iar dacă nu bătea palma cu social democrații, în Coniliul Local Craiova „se lovea de Olguța și de PSD” și „nu făceam nimic”, după cum susține acesta. Plus că din această alianță au mai primit și ei (Partidul Ecologist Român n.r.) „câte ceva în administrația locală și județeană”.

„A avut loc o alianță, cu PSD, prin care noi am primit câte ceva în administrația locală și județeană. Au promis că ne vor sprijini cu proiectele despre care am vorbit în campania electorală pentru alegerile locale. De ce am mers în stânga? Este important să explic acest lucru. Mulți m-au injurat. Unu, doi, o mie, 10.000, nu știu câți m-au înjurat. Mi-au reproșat. Mi-am făcut niște calcule, apoi. Dacă mă duceam în dreapta, ce făceam, ce rezolvam? Sunt două instituții: a primarului și a consiliului local municipal, forul legislativ local. Toate proiectele acolo ajung. Mă loveam de Olguța și de PSD. Nu puteam să fac nimic dacă nu făceam alianță, plus că pentru a avea votul calificat îți trebuie două treimi. Dreapta și ecologiștii nu făceau. Mai era necesar un vot, deci iar nu rezolvam nimic. Atunci am ales să mergem lângă instituția primarului și suntem convinși că a fost lucrul cel mai bun. Prin construcție sunt și eu social democrat, dar între timp, am fost executat. Eu voiam ceva, ei voiau altceva și atunci ușor, ușor am fost îndepărtat”, a explicat Solomon.

Acesta a promis conducerii centrale a Partidului Ecologist Român că pentru alegerile parlamentare va aduce cât mai multe voturi.

„Alegerile parlamentare reprezintă o altă temă. Dacă voi simți, prin măsurătorile care se fac la nivel de țară, la nivel de localitate că PER are nevoie de 15.000-20.000 de voturi, eu mă voi bate ca să le aduc. Dacă din măsurători rezultă altceva, atunci trebuie să mă gândesc foarte bine, împreună cu colegii mei, ce vom face. Cum să ajutăm”, a conchis Antonie Solomon.

Sursa: editie.ro
Articolul precedentMaterial lemnos confiscat de polițiști
Articolul următor100% TU DECIZI! Sebastian Moise, deputatul intermediar de terenuri de la PMP