Continuăm seria dezvăluirilor explozive despre privatizarea Petrom. Cum s-a negociat la Viena vânzarea Petrom, cine a stat la masă și la ce hotel de lux s-au purtat discuțiile. Ce răspunde Guvernul despre cele 8 procente pe care angajații trebuie să le cumpere. 

Cum au fost păcăliți angajații să intre în Asociația lui Luca și mai apoi să devină acționari la Romexterra Bank. Vasile Blaga și alte nume importante, acționari la banca sindicaliștilor. Care este povestea redevențelor și de ce nu are nimeni curaj să le mărească. De ce a promis Ponta că le mărește si apoi s-a făcut că plouă.

Ce rol a avut Călin Popescu Tăriceanu în subtierea actiunilor statului la Petrom.  Ce concluzii a tras comisia senatorială care a cercetat privatizarea. Cine a avut interesul să lase România fără industria petrochimică. Ce se întâmplă cu rezervele de gaze și ce riscă țara noastră! Petrom bate cu pumnul în masa, iar România este pusă la colț! Cele mai tari dezvăluiri numai la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu de la ora 18.
 

 

Articolul precedentBugetul multianual al UE, DEBLOCAT. Compromis la summitul de la Bruxelles cu Polonia și Ungaria
Articolul următorPrins și amendat pentru doi metri cubi de lemn nejustificați