Partidul Ecologist Român îi reproşează lui Traian Băsescu, fostul Preşedinte al României, că alături de guvernul său, în gestionarea crizei din 2009 nu a luat în seamă proiectele ecologiştilor, pe care astăzi le oferă ca soluţii pentru criza economică ce va urma după încheiererea pandemiei.

Construirea autostrăzilor cu firme romaneşti, decolmatarea canalelor de irigaţii, înfiinţarea unor centre de colectare a legumelor şi a fructelor sunt măsurile pe care Partidul Ecologist Român le-a oferit  guvernului Boc şi lui Traian Băsescu în 2009, când România era ameninţată de criza economică. Din pacate, proiectele noastre au fost ignorate atunci de catre Preşedinte şi Premier dar noi, ecologiştii, nu am renunşat să le promovăm în toţi aceşti ani. Sunt soluţii realiste, menite să relanseze economic România, indiferent că vorbim despre surse financiare interne sau externe.

Faptul că Traian Băsescu le vede astazi ca soluţii potrivite, ne bucură, dar gestul său îl transformă într-un plagiator, întrucat proiectele nu-i aparţin, ele fiind lansate deja în spaţiul public de către PER.

Articolul precedentApel către Preşedinte şi Premier: Nu vă abandonaţi cetățenii!
Articolul următorIncendiul de pădure din zona Cernobîl se apropie de fosta centrală nucleară