Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, la malul râului Prut, un tânăr care intenţiona să pescuiască folosind o plasă monofilament de aproximativ 50 mp.

În data de 03 mai a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iaşi au observat cu aparatura din dotare, trei persoane care se deplasau către malul râului Prut, pe direcţia localităţii Ripiceni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat imediat în zonă şi au constatat că în apropierea celor trei bărbaţi se află o plasă de pescuit, de aproximativ 50 mp, de tip monofilament, ce avea ochiul de plasă sub dimensiunile legal admise.

Cetățeanul român T.D., în vârstă de 18 de ani, a declarat că plasa îi aparţine şi intenţiona să o folosească pentru a pescui în râul Prut.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, import, deţinere, comercializare sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentRealitatea de lângă tine – Daniela Constantin își crește singură cei 4 copii. Adolescență furată de sărăcie
Articolul următorMinistrul Mediului despre cel mai mare urs din România, împușcat în Covasna: ”Un lucru este cert: acolo sunt mai mulţi urşi-problemă”