Peste 150 de kilograme de pește, novac și sânger au fost eliberate într-un  lac , în urma unui flagrant al polițiștilor din Slobozia, după ce un bărbat a fost surpsins, în timp ce scotea dintr-un lac piscicol, plase monofilament încărcate cu pește.

 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați prin apel de urgență 112 de administratorul unui lac piscicol din apropierea municipiului Slobozia, cu privire la faptul că a observat o barcă necunoscută în zona bălții.

Polițiștii care s-au deplasat la locul sesizării au surprins în flagrant un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce scotea din apă plasele cu pește, de asemenea au fost identificate pe mal o barcă pneumatică, vâsle și o pompă. 150 de kilograme, novac și sânger, a fost returnată administratorului bălții .

Imagine

Cercetăriile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „pescuit comerial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit”, „pescuitul cu alte unelte sau scule neautorizate” și „deținerea sau utilizarea de plasă tip monofilament”.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCHECK-IN. Secțiile de poliție de la țară vor fi modernizate
Articolul următorTransparency International: România rămâne între cele mai Corupte trei țări din UE