„Vă provoc pe toți să vă donați indemnizațiile spre ONG-uri, asociații sau spre oricare situație pe care o considerați apropiată de crezurile voastre”, a transmis Silviu Rus, președintele PER Bistrița-Năsăud, citat de bistriteanul.ro

„Vă provoc pe toți să vă donați indemnizațiile spre ONG-uri, asociații sau spre oricare situație pe care o considerați apropiată de crezurile voastre, de valorile pe care vreți să le promovați prin idei sau proiecte, odată ajunși în funcție…!”

Cuvintele de mai sus îi aparțin tânărului Silviu Rus (PER), care candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Tânărul politician a lansat această provocare pe pagina sa de socializare, îndemnându-i pe consilierii județeni să lase deoparte politica și să facă ceva pentru județ.

„Domnilor viitori aleși, eu, Silviu Rus, îmi voi dona toate veniturile probabile încasate dintr-o eventuală funcție publică proiectului Via Transilvanica. Vă provoc să faceți același exercițiu de solidaritate și să susținem împreună unul dintre cele mai bune proiecte turistice din țară. Să arătăm ca facem cu adevărat politică pentru oameni și nu pentru anumite beneficii”, a mai scris Silviu Rus. 

Președintele PER Bistrița-Năsăud a mai subliniat că începe în curând campania electorală”, și că urmează „multe promisiuni, mai mult sau mai puțin realizabile, mega proiecte politice, marea majoritate aruncate în spatiul public din disperarea de a acapara cat mai multa incredere si voturi”. 90% dintre ele nu se vor realiza niciodată – avertizează Silviu Rus. 

„Eu nu vreau să promit multe și nu din lipsă de imaginație, imaginație am din plin doar fac parte din generația StarWars, nu promit pentru că nu sunt sigur de vremurile ce vor veni. Nu avem certitudinea unei viitoare normalități economice în contextul actual și consider că va trebui să fim CUMPĂTAȚI și SOLIDARI în mai toate domeniile.

Un singur lucru pot să fac: să renunț la ceva din ce am eu, pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu. Astfel, dacă această candidatură a mea va duce spre o funcție plătită, vă anunț public că remuneratia încasată o voi dona în fiecare lună către Via Transilvanica – un proiect superb, foarte bine gândit, care conține toate elementele și valorile ecologiste, culturale, civice și turistice în care cred. 

Consider că astfel locul nostru în conducerile comunităților vor fi echidistante, corecte și fără interese financiare. Ce ziceți, dragi contracandidați…? Merită acest județ un ajutor direct din partea noastră? Eu cred ca da”, a mai transmis Silviu Rus.

Zilele trecute, Silviu Rus a depus și lista completă de candidați pentru Consiliul Județean din partea PER BN. Acesta și-a depus și candidatura pentru funcția de peședinte de Consiliu Județean Bistrița-Năsăud.

„Prin candidatura mea depun un manifest spre o viață mai bună, mai sănătoasă, spre o mai bună calitate a vieții. Nu sunt un naiv, știu că nu am să ies președinte, însă mă bucur enorm că am șansa să candidez pentru cea mai importantă funcție din județul nostru. Mă bucur că am șansa să învăț multe și să evoluez ca și individ, pentru că sunt convins că mă va provoca și voi fi nevoit să-mi depășesc condiția în fiecare zi”, a recunoscut Silviu Rus. 

Sursa: bistriteanul.ro

Articolul precedentA fost recoltat ursul care venea tot mai des în Miercurea Ciuc
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 52. Nici cămătăria nu mai e ce a fost