Ecologistii (PER) acuză un complot al partidelor parlamentare in cadrul Biroului Electoral de Circumscripție București, cu susținerea membrilor apolitici.

”Candidaturile Partidului Ecologist Român pentru Primar al municipiului București și pentru consilieri ai CGMB au fost respinse dintr-un motiv nemaiîntâlnit: documentele au fost semnate de către reprezentantul legal al partidului și NU de către președintele filialei București. Mai mult, reprezentanții Biroului Electoral București nici nu au fost curioși sa stie, totuși, cine este președintele filialei PER București! Ar fi putut afla, stupefiați, că tot președintele partidului “se ocupa”!

Când semnătura reprezentantului legal al unui partid nu mai este luată in calcul, atunci este clar ordin pe unitate! Nu se mai tine cont de legi, nu se mai ține cont de nimic! Și mai este un complot ordinar al partidelor parlamentare care nu mai lasă pe nimeni sa între in cursa, prin reprezentanții lor! Caută tot felul de motive puerile ca sa respingă candidaturile!

Sau chiar putem vorbi de câteva cazuri in care unii judecători ce compun birourile de circumscripție electorale de sectoare, in speța pe București, care nu cunosc elemente de baza din legislația electorală, nu înțeleg semnificația unui Statut girat de Tribunalul București, un Congres Extraordinar de alegeri interne privind forurile de conducere ale unui partid, motiv pentru care ar trebui sa plece acasă! Dacă au primit comenzi, să-și asume public rolul de slugi! Dacă au fost amenințati de cineva, să vorbească! Este de neacceptat ce se întâmplă!

PSD, PNL și USR au făcut front comun la București și împiedică partide cu potențial să între în cursa electorală! Să vă fie rușine, “democratilor”!”, arată PER.

Articolul precedentAutoritățile râmnicene prezente la inaugurarea lucrărilor de amenajare a trecerii de cale ferată Copăcelu
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 50. Infrastructura o ia de la 0