Polițiștii bihoreni au confiscat, joi dimineața, aproximativ 40 mc de material lemnos, transportat fără documente legale de un bărbat din județul Maramureș. Ba mai mult, maramureșeanul a folosit același aviz de însoțire a mărfii pentru mai multe transporturi de lemn. Firma căreia aparținea lemnul a fost amendată sever, iar marfa a fost confiscată.

 

 

Joi, 30 iulie a.c., la ora 05.30, pe drumul judeţean 108/k, în localitatea bihoreană Bulz, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, reprezentant al unei societăţi comerciale din acelaşi judeţ, în timp ce transporta cu un camion cu semiremorcă 39,59 metri cubi de lemn rotund, speciile brad şi molid, în mod repetat, în baza aceluiaşi aviz de însoţire a transportului de material lemnos.

Societatea comercială respectivă a fost sancționată contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 11.349 de lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Crişul Negru Superior Lunca, din localitatea Bulz.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 34. Copiii lui Abi Talent ar putea fi săraci
Articolul următorCozmin Gușă: Vasile Dîncu va fi numit președintele Consiliului Național al PSD