Încă un container încărcat cu deșeuri a fost oprit în Portul Constanța. Întreaga cantitate de deșuri care urma să ajungă la o societate din județul Vâlcea, a fost returnată către Marea Britanie.

Imagine

În data de 19.04.2021, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit un container sosit din Regatul Unit al Marii Britaniei, încărcat cu anvelope verzi – deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme pentru o firma de pe raza județului Vălcea care efectua activități de import în România.

În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României, cât și returnarea containerului încărcat cu deșeuri de cauciuc către țara de origine.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPreședintele Iohannis: Campania de vaccinare ne privește pe toți și până la urmă nu cunosc pe nimeni care nu vrea să scape de pandemie
Articolul următorRadiografia premierilor României: Guvernul ultimilor 30 de ani – Culisele statului paralel, ora 18:00