,,S-au făcut abuzuri la umbra protocoalelor SRI DNA”, o spune chiar fostul președinte Traian Băsescu! Vieți distruse, ani de umilințe, justiție televizată, cine plătește pentru aceste abuzuri? Cine le redă celor abuzați demnitatea, imaginea, sănătatea, familiile? 

Procurori, judecători, oameni politici, oameni de afaceri, jurnaliști, avocați și români simpli au căzut victime! Cine a făcut aceste abuzuri și de ce? Statul de drept a fost transformat în statul de drepți! “Justiția trebuie să aibă în centru cetățeanul și apărarea lui de abuzuri”, spune presedintele Iohannis! Până unde s-a amestecat politicul în justiție? Cum au încercat politicienii să se salveze? Pe milioanele de români simpli cine îi apără de abuzurile de necrezut? O ediție specială duminică de la ora 21 la Culisele statului paralel cu Anca Alexandrescu!

Articolul precedentPreşedintele Partidului Ecologic Român, Dănuţ Pop, propune răscumpararea de pe Bursa a acțiunilor Fondului Proprietatea, în consens cu practicile europene
Articolul următorUn nor saharian ajunge peste România – Anunțul de la Ministerul Mediului