Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că nu s-a discutat deloc până acum despre demiterea președintelui Iohannis, ca ultimă variantă de a convinge liberalii să îl îndepărteze pe Florin Cîțu din fruntea Executivului.

„Am fost printre cei mai duri și timpurii critici ai lui Iohannis, nu și-a făcut deloc treaba, dar cred că suntem departe de destituirea președintelui. Au blat cu PSD ca să nu ajungă la moțiune. Colaborarea dintre noi a avut de suferit, țara nu a fost guvernată timp de 3 luni. Bine ar fi fost dacă nu ar fi durat 3 luni campania pentru șefia PNL. Suntem blocați și această lună cu alegerile din PNL, când oamenii au altă agendă. Nu s-a discutat niciodată în USRPLUS demiterea președintelui Iohannis”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Florin Roman, politicianul care a reușit să schimbe colțul de stradă la care vindea ziare, în tinerețe, cu fotoliul de parlamentar
Articolul următorCulisele Puterii. Miron Mitrea și dedesubturile demiterii lui Stelian Ion: „Au fost niște negocieri la Bruxelles”