Fidel promisiunii mele de a fi un primar al oamenilor și nu al partidelor politice, doresc să vă aduc la cunoștință că, din rațiuni obiective (intarzieri aparute in procesul de inregistrare a Partidului Alianta Sectorului 1), am acceptat propunerea Partidului Ecologist Român (PER) de a candida la funcția de primar al Sectorului 1 sub sigla acestei formațiuni, anunță Dan Podaru, fost consilier PNL în Consiliul Local al Sectorului 1 care a părăsit partidului după ce a acuzat cenzură din partea actualei conduceri de partid de la sector.

”După o discuție constructivă cu președintele PER, Florin Secară, am ajuns la concluzia că este momentul să ne unim eforturile pentru a pune capăt degringoladei politice create de alianța forțelor de dreapta (USR, PMP și Forța Dreptei), care – în pofida managementului dezastruos al actualului primar Clotilde Armand – au decis să susțină o nouă candidatură a ei la Primăria sectorului 1. De asemenea, prin acțiunea noastră dorim să atragem atenția asupra strategiei de non-combat politic la adresa lui Clotilde Armand adoptată de partidele la putere PSD-PNL, prin promovarea unui candidat lipsit experiență în administrația publică, în persoana lui George Tuță.

Începând de astăzi, 19 aprilie, sunt membru al Partidului PER și președintele filialei PER Sectorul 1, prin decizia acestei formațiuni politice nr. 69/18.04.2024.

Această decizie vine în urma angajamentului PER de a prelua și susține integral și cu sprijinul electoratului propriu programul electoral pe care vi l-am comunicat până în prezent sub egida Alianța Sectorului 1, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Prioritățile susținute vizează în principal:

– amenajarea și reabilitarea tuturor spațiilor verzi din Sectorul 1;

– redeschiderea și modernizarea piețelor din sector;

– facilitarea sistemului de eliberare a autorizațiilor de funcționare pentru antreprenorii din sector;

– soluționarea problemelor de acces și urbanism ale cartierului Greenfield;

– reamenajarea și taluzarea malurilor lacului Băneasa;

– soluționarea crizei gunoiului la nivelul întregului Sector 1;

– crearea de noi locuri de parcare;

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCum vă întăreşte sănătatea floarea de salcâm
Articolul următorAna Maria Păcuraru Dobra – singurul jurnalist român de la evenimentul NATO