Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, a lansat un atac dur la USR PLUS si ministrii din guvernul Cîțu.

”Chestiunea “super imunității “ dorită de fii securiștilor din USR-Plus ar trebuie sa alerteze pe toată lumea! Marile partide ar trebui sa reacționeze acum! De unde se milita pentru înlăturarea totale a imunității, acum discutam de independența decizională și lipsa răspunderii a unui ministru! Doar descreierații de la USR-Plus pot fi așa inconsecvenți și culmea, nedrepți față de propriul electorat.
In primul rând, premierul (pentru cazurile in care nu este și președinte) nu se va putea atinge de niciun ministru. Mai grav, nici DNA! Adică ministrul va răspunde mai mult in fata unui președinte de partid, decât in fata premierului!
Măscăricii nu au înțeles că politica nu este ONG! Nu e nici ca gătitul unei omlete, să o întorci de pe o parte, pe alta… politica se face pentru țară iar intr-o coaliție trebuie sa fie un parteneriat serios, pentru un scop comun. Nu e loc de orgolii infantile și reguli particularizate! Este strigător la cer, ce se întâmplă!”, a scris Danut Pop pe pagina oficiala de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCum s-au evaporat banii din conturile Securității! 1,5 milioane de dolari scoși chiar înainte de Revoluție
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Lucreția Cercel – mănâncă doar cartofi, dar împarte săracilor