Ecologistul Dănuț Pop, fost lider al PER, scrie pe pagina personală de facebook despre cum apropierea campaniei electorale aduce cu sine tot mai multe dosare politice scoase din sertar.

”Isteria vaccinurilor anti-Covid a reînceput odată cu rezultatele anchetei DNA, în care sunt acuzați Vlad Voiculescu, Florin Cîțu și Ioana Mihăilă.
Este interesant că mulți dintre cei care se înghesuiau la TV nu sunt vizați nicicum în dosar, preintre care Raed Arafat sau Valeriu Gheorghiță.
Au cumpărat ce au vrut ei și cu cine au vrut, nu au lasat sa se facă autopsii….să ne amintim de tot ce s-a întâmplat atunci, ortodox și neortodox!
Era previzibil că aceste dosare să apară înaintea alegerilor din 2024. Chiar am scris despre acest lucru încă din pandemie. De când cumpărau vaccinuri cu mult, cu mult peste numărul populației României.
Ca la fiecare sesiune de alegeri, Justiția își spune cuvântul!”, a scris Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSondajul care zguduie scena politică – USR scade puternic – AUR, BSR și SOS cumulează 29% – UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, creștere semnificativă
Articolul următorCum vor arăta orașele și satele României. Decizii cruciale ca parcurile să nu rămână doar pe hârtie. Reglementări importante pentru construcții