Ecologistul Dănuț Pop, fost lider al PER, a ținut să transmită recent un mesaj pentru Ludovic Orban, pe care-l acuză de ipocrizie și minciună.

”Ludovic, nu uita să schimbi ipocrizia!
Ludovic Orban a vorbit sâmbătă, la conferința partidului său, despre cum a fost el în politica și despre ce a eforturi a trebuit să facă. Nu asta a vrut, dar asta i-a ieşit!
Împachetat riguros, mesajul era menit să arate schimbarea atât de necesară României, prin criticarea câtorva paliere, dar culmea, mesajul poate fi înțeles şi ca “eu am facut, nu faceți ca mine”, deşi acesta se referea la partidele alianței de guvernare. Fix așa a procedat și el.
Ca de obicei, punem întrebarea, de ce nu a facut el marea schimbare cand a fost premier și președinte al PNL?
Trebuie să ai un neuron lipsă să ai impresia că mai ești credibil când spui că serviciile secrete trebuie scoase din sfera politică, administraţie, justiţie, mass-media şi afaceri, după ce ai fost premierul României. Că serviciile secrete nu ar mai trebui controlate prim comisii parlamentare. De ce nu a avut el acest curaj?
Culmea, Orban critică faptul că România nu este condusă întotdeauna de cei care sunt aparent în poziţii de decizie si ca exista sponsori care ajută oamenii în carieră sa ajungă în funcții politice, urmând ca mai apoi să îi comande. Deci, asa s-a întamplat și cu el, nu? De ce nu a revoluționat el sistemul din România și ne vorbeşte acum? Ludovic a fost susținut inclusiv de cei din pădure, pe care îi pomeneste astazi! Si cu Kovesi a avut probleme, deși acum o laudă! Ludovic a beneficiat din plin de legăturile de culise iar acum ne spune că a descoperit cercul. Ce să schimbe el şi gaşca lui cand deja au fost la mâna lor?”, a scris Dănuț Pop pe pagina personală de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentBogdan Despescu: „Am cerut o analiză privind modul cum s-a desfășurat activitatea acelei companii” – UMPMV
Articolul următorClotilde Armand, audiată de procurori: “Am calitatea de suspect”