”Guvernarea nu este ONG iar politica nu ar trebui sa fie pentru toti puii de securiști care au acces in online și TV! Este clar că unii sunt niște răsfățați care plutesc, nu țin cont de Constituție și reguli, sunt incapabili psihic și intelectual să gestioneze pandemia și nevoile de astăzi ale României!”, scrie liderul Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop, pe pagina personala de facebook.
 
”Le reamintesc pluseristilor că toți miniștrii lor și-au delegat atribuțiile! Fug de responsabilitate și acum plâng că unul incompetent a fost remaniat?
Fiecare minister este important iar portofoliul de la sănătate este esențial in această perioadă! Relaționarea din coaliție este problema lor însă efectele sunt problema noastră, ale tuturor. Nu i-a cerut nimeni lui Vlad Voiculescu sa rezolve in trei luni ce nu s-a făcut in 30 ani! Sa fie clar!
El nu era capabil să transmită un mesaj de încurajare romanilor sau să respecte instituția premierului, oricare ar fi fost numele lui, darămite să gestioneze pandemia, locurile ATI, spitale noi sau procesul de vaccinare! Îl prezintă de parcă ar fi aproape sfânt. Mai au puțin și-l beatifică!
Orgoliul și incăpățânarea nu trebuie sa primeze la un politician in fața bunăstării romanilor. Sa termine cu prostiile și să propună un profesionist, ca așa voiau ei, meritocrație! Nu pui un corporatist cu mintea odihnita la Viena să se impună in fata medicilor! A fost fatal și e vina lor! Mai mult, pentru eșecurile inregistrate in sprijinirea accesului in prima și a doua linie ale politicii românesti, atât a USR cât si mai nou AUR, ideologii cu multe stele din Servicii, ar trebui să-și ceară scuze în fața poporului român”, a mai scris Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPrima declarație a premierului după scandalul de la guvernare: „Mă surprinde puțin abordarea. Credeam că în ședința de coaliție de luni a fost clar!”
Articolul următorPremierul Florin Cîțu: Transformăm centre AstraZeneca în centre Pfizer. Am ajuns la capacitatea 115.000 doze/zi