Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a lansat un atac dur la adresa președintelui USR, Dan Barna, după ce acesta din urmă a anunțat că românii nevaccinați ar putea avea interzis la mall.

”Trebuia sa existe un imbecil in cadrul guvernului care sa ceara interzicerea accesului in malluri a celor nevaccinați. Acesta este Dan Barna, cretinul de serviciu! L-a întrecut pe Bulai, specializat pe cultură!
Culmea, tot Dan Barna cere sprijinul BOR in procesul vaccinarii, deși cei mai mulți dintre useristi, la jurământul învestirii in funcții, nu au pus mâna pe biblie. Ca idee.
Sa nu uitam, totuși, și declarațiile președintelui României, ca ne aflam intr-o pauza de vara a pandemiei, deci, din toamnă vor reîncepe restricțiile. Probabil după congresele lor, ca așa se face calculul. Precum a fost și vara asta, au “dat” libertate pentru alegerile parțiale și pentru campionatul de fotbal. Calendarul “epidemiei” se face in România după evenimentele politice importante, pentru ei. Noroc mare cu congresele partidelor că vor mai face și romanii nunți.
Barna anunța ca la congresul USR vor participa doar persoane vaccinate. Pai nu erau ei cu revoluția digitalizării, cu schimbări majore a sistemului de vot electronic/ prin corespondenta? Au uitat de promisiunilor in campanie sau au primit alt punctaj de pandemie?”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentEuroparlamentar: România trebuie să aplice rapid normele UE de interzicere a practicilor comerciale neloiale pentru a proteja micii fermieri!
Articolul următorCulisele Statului paralel. România, furată ca în codru. Cum s-a ajuns la dezastrul de la Termocentrala Mintia