Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, publică pe pagina oficială de facebook un scurt text în care critică dur calsa politică din România.

”Agende diferite
Guvernanții au impresia că distrează publicul din România. De câte luni, dar mai ales in ultima săptămână demnitarii impresionează prin tumbe politice și infantilism. Altfel spus, un circ pe banii noștri!
Despre dezgustul cetateanului nu vorbește pe nimeni. Cetatenii au o alta agenda fata de aplauzele din Parlament ale “victoriei” in guvernare ale unor pacalici dezorientati și cramponați in teorii și lozinci la care nu se încadrează nici ei!
Circul la care asistam are legătura cu setea de putere și ciolanul politic de ros. Despre creșterea euro, facturile uriașe sau creșterea prețurilor la alimente nu se discută. Congresele să iasă bine căci glumele curg pe facebook!”, a scris Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentEchipe mobile de vaccinare anti-Covid în școli
Articolul următorLiviu Dragnea, interviu eveniment, la Realitatea Plus. Secretele care dinamitează scena politică. Jocuri murdare – dezvăluirile care vor lăsa urme adânci. De ce tremură Palatele?