Liderul Partidului Ecologist numește trădare de țară faptul că ministrul justiției României, un stat suveran, își trimite spre aprobare legislația țării către o altă putere.

“Predoiu, un mare incompetent și un trădător de țară s-a apucat să trimită Comisiei Europene spre aprobare legile justiției și ale codurilor penale. Păi când ești ministrul justiției într-un stat suveran și trimiți tu de bună voie spre aprobare unei alte puteri tocmai legislația țării tale, nu ești tu un mare trădător? Predoiu a mai făcut odată praf legile justiției și codurile în ultimul său mandat. Ne putem da seama ușor că el odată ajuns pe funcție reprezintă “alte” interese, nu pe cele românești.

Ceea ce ar trebui să înțeleagă acest zero al justiției este că ROMÂNIA NU ESTE COLONIE ca să aibă nevoie de acceptul cuiva pentru a modifica legile justiției! Dacă avem nevoie de acceptul Înaltei Porți de la Bruxelles de ce nu desființăm Parlamentul României și să legifereze pt noi Parlamentul European? Nu suntem vasalii nimănui și nu trebuie să cerem aprobarea nimănui pentru a ne modifica legile justiției și codurile penale… Acest demers ar trebui urmat de o demisie de onoare, dar nu putem vorbi despre onoare în cazul lui Predoiu” susține Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentJudecătorii bulgari au decis extrădarea Elenei Udrea
Articolul următorFostul premier al Rusiei anunță SFÂRȘITUL LUI PUTIN: Liderul de la Kremlin, agitat și furios!