Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER) îi cere ministrului Sănătății clarificări după îndemnul adresat românilor de a-și lua pastilele de iod dela farmacii.

“Asistam la o debandada politica, fiecare se agita pe felia lui ministeriala si atentia romanilor este impartita haotic. Rafila îndeamnă oamenii de până la 40 de ani „să se prezinte cât mai repede” la medic să ia prescripția pentru pastile cu iod, scandalul în coaliție pe rotația premierului este la toate televiziunile, bugetarii protestează din cauza majorărilor salariale date doar unor categorii, remanierea ministrilor este intens dezbatuta, ROBOR a sarit de 8%, creditele cresc, plus stirile alarmante internationale.

Credem ca este nevoie de lamuriri in privinta mesajului ministrului Sanatatii privind actiunea rapida de dobandire a pastilelor cu iodură de potasiu. Solicitam o revenire oficiala pe acest subiect.

Rafila a creat o stare de alerta in randul populatiei, mai ales ca la prima strigare in aprilie, romanii nu s-au inghesuit sa ii urmeze apelul de precautie. Problema si mai mare este ca exista oameni care, de teama, vor sa le si inghita. Asta- primavara ceream guvernantilor o campanie serioasa pe aceasta tema, multi oameni nu stiu despre ce este vorba, unde mai pui si stirile false din online. Exista deja ingrijorari internationale privind atacurile din weekend asupra centralei nucleare Zaporojie, iar șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, a vorbit despre „riscul foarte real al unui dezastru nuclear”, spune Dănuț Pop, preşedintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentDonald Trump, călcat de agenții FBI – Motivul pentru care s-a enervat fostul președinte american
Articolul următorProiect curajos încheiat între familia Păcuraru și familia Păunescu – investiții în media, energie și imobiliare. Cea mai ambițioasă strategie de business