Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a lămurit poziția partidului referitor la cele mai noi decizii de la Bruxelles, favorabile căsătoriilor de același sex.

”Parlamentarii europeni cer taxarea României: Căsătoriile între persoanele de același sex să fie recunoscute în toată UE
PER SE OPUNE CASATORIILOR DE ACELASI SEX
Pare ca europenii insista doar pe anumite domenii.
De ce nu ne taxeaza UE ca nu avem autostrazi, ca nu avem sistem medical dezvoltat, ca am crescut pretul la gaze, ca ne concesionam resursele naturale?
Dubla masura exista si o resimtim cu totii. Hai sa vorbim despre exportul/ importul intracomunitar, despre agricultura care se practica la noi si in alte state, despre subventii, despre cotele procentuale de redevente etc.
De ce trebuie sa renuntam la valorile noastre traditionale, la credinta, la familie, la denumirea de mama si tata?
CU CE MAI RAMANEM?
Ne-am saturat sa ni se tot impuna si sa suferim PIERDERI CA TARA!
INCEP SA DERANJEZE FOARTE MULT TAXARILE ACESTEA PENTRU TARA NOASTRA.
Romania are multe de recuperat in cateva domenii elementare, doar ne dorim o tara ca afara, nu? De ce nu incepem invers?
Europarlamentarii romani care au votat pentru sanctionarea Romaniei sunt niste imbecili, indiferent de partid si ar trebui sanctionati prin vot la urmatoarele alegeri. Si asa platim pentru poluare, taieri ilegale si justitie. Pentru LGBTQ a mai ramas sa platim!” a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFraudă de proporții în PNL – Cum ELIMINĂ tabăra Cîțu susținătorii lui Orban. Luminița Barcari, acuzații-bombă la Culisele statului paralel
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Dezvăluiri halucinate despre FANTASTICII de la Gorj, oamenii de bază ai lui SUPERMAN Cîțu