PER critica coaliția de guvernare pentru lipsa transparenței și a dezbaterilor privind informarea romanilor despre măsurile de austeritate, asumate in schimbul reformelor și proiectelor vizate in PNRR.
 
Ecologistii nu sunt de-acord cu creșterea vârstei de pensionare, înghețarea alocațiilor și nici cu blocarea creșterii salariilor in țara noastră.
 
“După o săptămână de tachinări politice și ascunderi după perdea, nu știm ce conține exact PNRRul! Ghinea ne anunța printr-o atitudine de sărbătoare că după depunere îl va publica integral! Tupeu ordinar! Planul National de Reziliență și Redresare este foarte important pentru România următorilor ani și transparența in conceperea sa era elementul cheie in relația guvern-cetățeni.
România are obiceiul de a-și trimite cei mai slabi negociatori, supuși, dar nu României, care sunt obișnuiți sa stea in genunchi și să nu ridice privirea către șefii europeni. Iar asta s-a văzut clar in ultimii ani, cu ce ne-am ales!
Tare mi-e frică de forma noii sclavii negociate de către Pluseristi pentru țară. Tinerii să deschidă bine ochii și sa analizeze efectele! Marea realizare de a adera la Uniunea Europeană nu este totuna cu ce s-a negociat ulterior pe cele mai importante domenii ministeriale! Prin blocarea creșterii salariilor in țară se încurajează continuarea exportului forței de muncă de către România pentru Europa. “ a declarat Dănuț Pop, liderul PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentGarda de Mediu a amendat Compania de Apă cu suma totală de 100.000 lei
Articolul următorIa pastila SRS! Koveși peste Ghinea