Președintele PER reacționează tranșant la acțiunile și declarațiile publice ale primăriței Clotilde Armand pe subiectul atribuirii contractelor de pază in Sectorul 1 la spitale, scoli etc și acuză DNAul că acționează selectiv, închizând ochii la combinațiile USR.
” Se pare ca “Doamna cu Coasa” a Sectorului 1 este o mincinoasa patologică! Deja episoadele de până acum ne confirma acest lucru, minciuna cu paza de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, minciuna cu atacul de la semafor și inclusiv asumarea unui mandat pus sub lupa verificărilor si a fraudei electorale. Dar așa este la USRisti, după câte se observă! Pentru inepțiilor ori ilegalitățile lor și legislația se schimba sau reinterpretează!
Clotilde a achiziționat IN REGIM DE URGENTĂ pază pentru scoli, piețe și spitale prin procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare. Dacă era urgență, de ce nu a prelungit contractele urmând apoi sa demareze etapele premergătoare procedurii de licitație deschisă?
Ma întreb ce face acest DNA? Au fost atâtea cazuri dezbătute in presa ca urmare a acțiunilor făcute de PLUSERISTI in admistratiile publice locale sau consiliile de administrație și Crin Bologa, șeful DNA tace. A fost impresionat de sloganul useristilor “fără penali” și acum nici măcar nu îi suspectează? Sau ei pot face ce vor in spatele lozincii iar miza sunt tot cei de la partidele mari?” a declarat lider PER, Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Dezvăluiri bombă din dosarul lui Liviu Dragnea (DOCUMENTE)
Articolul următorEXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia Năvodari. Populația, avertizată să părăsească zona