Președintele PER, Dănuț Pop, se arată revoltat de faptul că președintele Klaus Iohannis nu a participat la ședința solemnă din Parlament dedicată Zilei Naționale a României.

„Nesimțirea continuă

Este din ce în ce mai evident că lui Klaus Iohannis nu-i pasă deloc de țara noastră, față de care nu arată nici cea mai mică urmă de respect.

Pleacă în vacanțe în plină criză pandemică, face mișto de sărăcia românilor și-i trimite la golf, pur și simplu sfidează cetățenii români, pe banii și resursele lor.

Astăzi a ținut să ne mai demonstreze încă o dată cât contează România pentru el. Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, în şedinţă comună solemnă, dedicată Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie. Deși a fost invitat și așteptat să țină un discurs, nu și-a făcut apariția. Probabil era în vacanță.

Și până la urmă ce, doar nu era ziua Germaniei ca să fie prezent. REVOLTĂTOR‼️”, a spus Dănuț Pop, președintele PER.

 

 

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPrima DECIZIE a guvernului Ciucă: Din nou LIBER la angajări la stat! Cum vor fi REORGANIZATE ministerele
Articolul următorLiviu Dragnea, dezvăluiri uluitoare: Cum și-a impus Iohannis oamenii în Executiv – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00