Cele mai noi dezvăluiri despre Clotilde Armand, primarul ales cu scandal al Sectorului 1, nu au rămas fără reacție din partea liderului Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop.

”Internati-o pe Clotilde la Socola!
Nu stiu ce imagini ar trebui sa apara ca sa inteleaga romanii cine este Clotilde Armand! Ce fac instituțiile statului? Altii ar fi fost arestați până acum! Sau a venit vreun șef de servicii din Franța și a dat ordin din nou sa fie lăsată in pace (protejata)? Oricum, nu ar fi prima dată când un demnitar din România este sustinut din afară!
După toată povestea asta cu fraudarea alegerilor din Sectorul 1, cred că doar internată la nebuni mai scapă de pușcărie!
Justiția română doarme? Asa slugarnici și tradători au devenit marii justițiari ai țării?”, a scris Dănuț Pop pe pagina personală de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCulisele statului paralel | Puterea lui Florin Cîțu în PNL: bugetul Guvernului. Cum au împărțit premierii banii pentru putere
Articolul următorCulisele statului paralel | Femeile care au luat liftul către vârful politicii. De la Leana lui Nicu, la Lenuța lui Traian