Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage Minerva. „Mugur Isărescu ne ia la misto si pune BNR într-o lumină neprofesionistă”, afirmă Pop.

„După ce într-o maniera tupeistă, bogatanul lsărescu şi-a etalat cu neruşinare aroganța si incompetența spunându-ne ca băncile au sarit calul şi au dus ROBOR-ul peste dobanda cheie (asta in timp ce BNR este tocmai autoritatea de supraveghere a băncilor…) astazi aflam că celebra astroloaga Minerva a fost angajata la BNR.

Sigur că la un ceai de tei merge si horoscopul, dar este crunt sa credem că Isarescu ne lasa chiar in seama astrelor. Leul, nu doar moneda romaneasca, dar si zodia lui, (ce coincidenta mareata! pare ca destinul l-a adus la locul potrivit) defineste un caracter, totusi luptator iar unii nativi abordeaza un ton ironic sau sarcastic, ceea ce se gaseste cu carul la longevivul guvernator. In zodiacul chinezesc Isarescu s-a nascut in anul bivolului, 1949, persoane muncitoare insa unii nativi nu ar fi buni comunicatori. Si aici bifăm, Manole al nostru este cu pildele, el vrea sa sensibilizeze, sa binedispuna, dar mai mult enerveaza.

Un lucru cred ca este cert. I-a fost scris in stele ca se va intalni cu Minerva, poate la drum de seară, nici mai mult, nici mai putin intr-un moment de maxima cotitura pentru Romania. Ce destin!

Omul s-a nascut sa fie mare intr-o tara mică, pentru care sa nu faca nimic! Poate ca prezenta doamnei va aduce o mare schimbare in bine pentru romani si Romania! Că pentru bănci se aruncau bobii, oricum, in fiecare zi. Leul Isarescu este, in realitate, guvernatorul bancilor si nu al BNR”, spune Dănuț Pop, într-un comunicat de presă.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentTransmisiune în premieră – Duplex UNICAT în România: REALITATEA PLUS – B1 TV – Proiect DE EXCEPȚIE, în interesul României
Articolul următor(VIDEO) Gafa lui Ciolacu la recepția Sălii Polivalente din Bistrița: Am venit la inaugurarea unei case mortuare