Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, atrage atentia romanilor sa nu cumpere orice produs se nimereste din supermarketuri, multe fiind de o calitate foarte proasta.

”Mare grijă la ce cumpărați din supermarketuri! Produse de calitate inferioară vin din afară: plastic, chimicale şi dublu standard
PLASTIC ÎN LOC DE CARNE ÎN BUCUREŞTI
 O femeie- bucătar a descoperit că un supermarket din Bucureşti avea la comercializare plastic în loc de carne. Imaginile făcute publice au devenit viral.
 
“Ce este în această carne? Nu are miros. Puneți mâna. Am făcut compoziția să amestec carnea de vită cu cea de porc. Carnea de porc nu avea nimic, dar cea de vită nu are miros, nimic. Ia uitați, plastic. Ce e, carne artificială?, a întrebat-o femeia pe responsabila supermarketului. 
 
„O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dvs, vine ambalată. Pe cine tragem la răspundere? Mâine îi dădeam copilului meu chifteluțe. Ce face, își distruge mațele? Mai desfacem una. Ia uitați, are aceeași treabă. Uite ce lucește. Nu e vorba de bani, ci de sănătatea nepoțelei mele. Doamnă, ne hrănim copiii“, a spus clienta”, a scris Danut Pop pe facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentExperți din România și Ucraina vor discuta planul de măsurare pentru Canalul Bâstroe. Cât va dura verificarea adâncimii
Articolul următorLucian Duță a făcut „cronica unui masacru judiciar!” – 8.000 de oameni în detenție ilegală