Dănuț Pop, președitele Partidului Ecologist Român (PER), se arată revoltat de modul în care cei mai mari oameni de stat din România gestionează relația cu Olanda, pentru aderarea țării noastre în spațiul Schengen. „Olandezii nu vor înceta să gasească motive de doi lei să fie împotriva” noastră în Schengen, a punctat Dănuț Pop.

„Olanda vrea Portul Constanța, în rest, detalii! România a cumpărat cu 44 milioane euro două nave de pompieri de la compania olandeză Damen cu o zi înainte de vizita premierului Mark Rutte. Se poate interpreta că Iohanis, Ciucă și Arafat au dat o șpagă oficiala Olandei? Și cred că ne-am și luat țeapă. Unii ar zice că acțiunea face parte din eforturile României de a finaliza cu succes demersul nostru privind aderarea la Schengen. Eu cred că suntem reprezentați de niște mameluci!

Conferința de aseară a fost de râs. Președintele României afirma mult prea optimist că îndeplinim condițiile de aderare și că discutiile au fost pozitive iar Mark Routte spunea că țara noastră va adera când vom îndeplini condițiile. Cât despre Ciucă al nostru, acesta repeta ce zicea Klaus Iohannis, era mult prea emotionat, concentrat să nu greșească ceva și excesiv de obedient.

Atitudinea lui Routte a fost specifică unei mentalitați de asupritor venit la o colonie care nu și-a pregătit tributul. Ne punem preș în fața Olandei și ne mirăm că nu suntem respectați. Olandezii nu vor înceta să gasească motive de doi lei să fie împotrivă. Sper să nu aibă cineva ideea să accepte să le dăm Portul Constanța, că ieșim în stradă și mergem peste ei!

România este pregatită să adere la zona de circulație liberă în Europa iar Uniunea Europeană are nevoie de noi. Acum, mai mult ca niciodată. Totul este negociere și ține de diplomație, dar noi suntem slab reprezentați. MCV-ul este o prostie, este un instrument de șantaj. Ei sunt mai corupți ca noi!”, a spus Dănuț Pop, președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentLiderul PER, Dănuț Pop: Nu mai chinuiți copiii, asigurați-le toate conditiile sa poată merge la școală!
Articolul următorFabrică de sticlă din Ploiești, amendată cu 60.000 de lei de Garda de Mediu