Ecologistii acuza guvernantii ca nu-si respectă promosiunile, legislatia si le transmit ca nu sunt un exemplu bun pentru români.
Presedintele PER face acuzatii dure:
“Când iei din banii promisi copiilor, te transformi in demnitar hoț! Aceasta zgârcenie nu are niciun fundament. Este incredibil cum, de câteva guverne încoace copiii- următoarele generații, nu sunt luati in calcul pentru mai nimic. La capitolul educație suntem praf, generații de sacrificii și probe in funcție de cum ii taie capul pe ministrii fără experiența si viziune, la alocații stam prost, sume mici in raport cu statisticile naționale, gradul de sărăcie este ridicat comparativ cu alte domenii care nu sunt neaparat o prioritate, iar un al treilea palier, total absent, lipsa unei strategii a creșterii natalității. Aici cred că atitudinea usereistilorplusisti de totala ignorare a politicilor de crestere demografica, spune cam tot!
Copiii noștri și viitorul lor ar trebui sa ne fie priorități! Exista un adevăr pe care nu mulți îl văd așa cum este, acela ca suntem pricipalii exportatori de resurse umane/ forta de munca ai UE, asta in timp ce generații de bunici își duc singuri bătrânețile sau in unele cazuri au grija de nepoți, in lipsa părinților plecați. Satele românești sunt pustiite iar statul roman aplauda liberă circulație in UE fără sa pregătească o strategie de a oferi condiții de trai și munca acasă!
Copiii noștri sunt liberi sa studieze unde doresc dacă își permit, dar important este ca ei sa revină sa profeseze in România!
Până una, alta, suntem țara exportatoare de muncitori pentru serviciile europenilor dar care nu-și îngrijește copii! Este umilitor la propriu!” A declarat Dănuț Pop, președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSONDAJ EXCLUSIV: Câți români sunt mulțumiți de slujbă – Cât de greu este să găsești un loc de muncă în România
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Cât de respectați mai sunt oamenii legii din România