Dănuț Pop, fost președinte al Partidului Ecologist Român, critică guvernul și președinția după ce sindicatele din educație au anunțat grevă generală în școli.

”Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg Preşedintele Klaus Iohannis nu se opreşte din lăudat şi promovat România Educată în timp ce sindicatele de învațământ anunță grevă de luni şi închiderea anului şcolar cu o lună mai devreme.
Iohannis este din ce în ce mai deconectat şi neinteresat!
Mult mai cunoscută decât “România Educată” este “România Eşuată”, la propriu, nu doar ca sintagmă! Acesta este rezultatul a două mandate prezidențiale. Proiecte lansate, începute şi neterminate. Să nu uităm şi de “O pădure cât o țară” pe când preşedintele se dădea ecologist de ocazie. Un alt domeniu dus în derizoiu prin asocierea cu Iohannis- protecția mediului înconjurator!
Actualul preşedinte este o calamitate prezidențială!”, a anunțat Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentNegocierile au eșuat, profesorii intră în grevă generală. „Nu avem niciun motiv să renunțăm”, spun sindicatele. De luni de la ora 8, nu se mai fac ore
Articolul următorGușă: Gabriel Oprea se întoarce în politică, după achitările definitive din justiție. Cine se supără și cine tremură?!