Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, este de părere că politica în România este făcută în birouri peste ocean și că aleșii noștri sunt doar niște mici executanți.

”Consultarea Comisei de la Venetia pe speța SIIJ nu contează, pe cât de consultativă, pe atat de inutilă! In acest caz este chiar nereprezentativă. Barna o asteapta!

Cum nu contează nici deciziile CCR pentru Stelian Ion, ministrul Justitiei, sau contează când îi avantajează! Ceea ce oricum este si mai grav. Selectivitatea justitiara nu pare sa se pupe cu principiile promovate in campanie transmise romanilor!

In România totul a devenit posibil, mai ales din punct de vedere justițiar, trebuie analizat doar cine este la butoane. Ca si la Avocatul Poporului, nu le-a convenit, l-au schimbat!

SIIJul deranjeaza pe foarte mulți dar mai ales pe americani iar dispozitiile sunt clare. David Muniz, insarcinatul cu afaceri al SUA, le-a ordonat clar si public- desfiintarea SIIIJ!

Chestiunea cu Comisia de la Venetia este doar o simpla procedura ca guvernanţii să-şi ascundă sclavagismul?

Sunteti niste jigodii si obisnuiti, pas cu pas, romanii cu ideea de colonie!”, a scris pe pagina oficială de facebook Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentSturioni prinși în plase multifilament, eliberați de poliţiştii de frontieră tulceni
Articolul următorA început dezbaterea moțiunii de cenzură. Se decide soarta Guvernului Cîțu