Dănuț Pop, președinte PER, reacționează la documentele secrete scurse de la Pentagon care arată rolul României în războiul din Ucraina.

„Cum era de aşteptat, ruşii au aflat înaintea românilor despre ce ajutor oferim Ucrainei.

Este inadmisibil ca astfel de informații să fie ținute secret. Preşedintele Klaus Iohannis trebuia să ne spună ce dăm ucrainenilor, sunt banii noștri, nu ai lui din meditații!
I-a întrebat preşedintele pe români, dacă vor să intre în război?
Ne demonstrează pentru a nu ştiu câta oară că îi urăşte pe români şi nu îi respectă! De ce atâtea secrete? În celelalte țări informațiile sunt publice! Sau vorbim de sume foarte mari raportate la gradul de sărăcie din țara noastră, iar dacă ar şti românii, s-ar revolta?
Pentru occidentali, politicienii au facut multe, în schimb, românii au fost mereu nedreptățiți de politicienii noştri dâmbovițeni! Probabil, de aici transparența lor și secretele la noi.
Trăim o mare ruşine şi trădare!”, spune Dănuț Pop.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPER ia atitudine: ”Au luat- o razna complet! Ne întoarcem la dictatură şi control? Ne îndepărtăm de democrație!”
Articolul următorPrimul pas concret făcut pentru ecologizarea muntelui de fosfogips, de la fostul combinat chimic Sofert de la Bacău