Anunțul lui Marcel Ciolacu despre faptul că România și-a pierdut toată producția de energie pe 2022 ar trebui să alerteze tot Guvernul, a declarat președintele Partidului Ecologist, Dănuț Pop.

„Dacă tot nu vor să facă așa- zisa naționalizare prin răscumpărare, să rezilieze toate contractele și să creeze o societate unică de furnizare a energiei, să pună în același coș cea pe cărbune, hidro și nucleară. In acest fel, se poate reveni la un preț de 200- 300 lei şi nu la 4000 lei cât este acum.

S-au complicat cu celebra compensare, bani cu care s-ar fi putut putut rezilia fix contractele despre care vorbeam mai sus.

Asta era soluția cu care trebuia să vinâ Popescu în guvern! Astăzi plătim toți mai mult că ministrul Energiei este o slugă politică de neclintit”, a spus Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFamiliile Păcuraru și Păunescu, parteneriat în interesul românilor. Realitatea PLUS și B1 vor continua, însă, ca două entități diferite
Articolul următorAutoritatea Electorală Permanentă anunță că în luna august partidele politice au primit subvenţii de 17 milioane