Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist, se arată revoltat de modul în care Guvernul gestionează criza din energie.

„Trădătorii închid totul la ordinul Bruxelles-ului!

Asta este prostie, nu ecologie!

A fi ecologist nu înseamnă să fii prost şi trădător! Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat că cea mai ambiţioasă acţiune climatică până în 2030 este închiderea sau transformarea unor activităţi industriale din judeţele Dolj, Gorj, Hunedoara, Mureş, Prahova şi Galaţi.

Este o declaratie cataclismică din partea unui ministru al României, țară care nu prea are industrie sau poluare de pe urma industriei! In județele enumerate de obedientul Boloş îşi desfasoară activitatea companii naționale de mare însemnatate strategică, mai degrabă!

Nu se poate ca în numele accelerării tranziției la aşa-zisa neutralitate climatică, să îți bati joc de resursele naturale ale țării, să distrugi ce mai avem, să vinzi termocentrala Mintia, de exemplu. Hai să închidem tot, doar că ne spun țările dezvoltate că este încălzire globală, doar ca să ajungem să depindem de ei. Au scos din Codul Penal “subminarea economiei naționale” şi nimic nu-i mai opreşte. Poate doar pedeapsa cu moartea i-ar mai speria!

De la Bruxelles se duce în derizoriu doctrina ecologistă, schimbând paradigme după propriile interese ori lansând teorii alarmante, false ori nedocumentate. După ce s-au dezvoltat fara sa țină cont de vreo regulă, astăzi ne cer să fim ecologişti săraci, pe burta goală şi la mâna lor!

Păi nu merge aşa, trădătorilor, vă spune un ecologist!”, a spus Dănuț Pop, președintele PER.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentA murit Regina Elisabeta a II-a! Marea Britanie este în DOLIU
Articolul următorCodrin Ștefănescu: „Dezbaterile pe Legile justiției, o mascaradă totală. Suveranitatea României va fi pierdută!”