Partidul Ecologist solicită intensificarea controalelor privind tăierile de păruri în această perioadă iar parlamentarilor, să voteze pentru adoptarea proiectul PER depus de un an în Parlament.

“Cred că această perioadă de grea încercare pentru România, este o ocazie potrivită pentru toți demnitarii țării, dar mai cu seamă pentru parlamentari, de a medita la nevoile României prezente și viitoare, cât și la următoarele proiecte legislative. Fotografii, filmări și investigații jurnalistice arată zilele acestea că pădurile României se taie intr-un ritm alarmant. Ne îngrijorează faptul că mafia pădurilor profită de perioada autoizolării și, in timp ce romanii stau acasă, aceștia taie nestingherit pădurile.

Astfel, cerem instituțiilor de control și sancțiune, centrale și teritoriale sa își facă treaba iar, parlamentarilor să voteze, in cel mai scurt timp, pentru adoptarea propunerii legislative a Partidului Ecologist care prevede interzicerea pe 10 ani a tăierilor haotice de păduri și a exportului de buștean cu sau fără coajă sau lemn rotund, cherestea și lemn de foc. Salvarea pădurilor României este cu siguranța un test de patriotism pentru parlamentari, pe care, speram sa îl treacă!”

Articolul precedentO nouă Ordonanță, noi provocări pentru români
Articolul următorHotelierii care au jefuit patrimoniul statului ar trebui sa dea gratis camerele pe perioada de stare de urgenta!