”O altă mafie care se desfasoară in tacere, azi, sub conducerea USR”, este de părere liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, care lansează un atac dur la adresa USR.
 
”Președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România, Rodrigo Maxim, a declarat la Antena 3, că ” CFR Călători închiriază locomotivele bune unor terți, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care compania se confruntă cu defecțiuni și nu pot înlocui în timp scurt locomotivele stricate.”
Să ne mai mire bâlbele decidentilor in cazul gestionarii situatiei cu copii din tren ramasi atatea ore fara apa si mancare sau transport?
Sunteti uimiti de nesimtirea useristilor de a ramane in functii si de scutul pe care il fac in jurul oamenilor vinovaţi?
Barna spune românilor ca nu ajuta pe nimeni o isterie falsa! Daca era alt partid la guvernare, Barna era primul in Piata Victoriei, promovand cat de solidari sunt useristii fata de patintii copiilor abandonati de autoritati si ce nenorociti sunt guvernantii!
Vizante este directorul lui Drulă si atat timp cat nu exista demisii, exista complicitate! De la premier, la ministrul transporturilor, pana la directori, căci acest sistem putred, resetat la fievare guvernare, nu se va rezolva cu postari pe facebook ale decidenților.
Aceasta este mafia USR, tupeiști cu mesaje online si manevre departe de ochii romanilor.
Fara usr-isti in functii publice!
Ei sunt noua față a mafiei!”, a scris Dănuț Pop pe pagina oficială de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentRealitatea.net, poziție de TOP în online-ul românesc și în luna iulie
Articolul următorCulisele statului paralel | Demolări cu SCANDAL pentru Portul Călărași! Cum și-au ridicat șmecherii vile de lux pe terenul statului – Reportaj exclusiv