În perioada 01.01.2020-31.10.2020, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Covasna au efectuat 223 inspecţii neplanificate şi 75 inspecţii planificate.
 
Ca urmare a acţiunilor de inspecţie planificate şi neplanificate realizate, au fost aplicate 67 sancţiuni principale din care: 17 avertismente şi 50 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 857.800 lei. Totodată, a fost suspendată activitatea a opt societăţi şi au fost înaintate patru propuneri de suspendare a actelor de reglementare și o sesizare ale organelor de cercetare penală.
Inspecţiile realizate au avut ca prioritate verificarea privind tematicile dispuse de Comisariatul General al Gărzii Naţionale de Mediu, a respectării condiţiilor impuse în actele de reglementare, a măsurilor impuse cu ocazia controalelor anterioare, dar şi a măsurilor impuse cu ocazia verificărilor reclamaţiilor.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentVIDEO Arafat: creșele și afterschool-urile rămân deschise. Declarația pe proprie răspundere poate fi tipizată sau scrisă de mână
Articolul următorAlegeri Parlamentare 2020. Începe campania electorală