Alegerile parlamentare care ar urma să aibă loc în decembrie ar putea fi amânate dacă situația epidemiologică se complică, a declarat decanul Facultății de Științe Politice de la SNSPA, Cristian Pîrvulescu, la TVR1.

Politologul este de părere că această amânare ar avantaja PSD, potrivit stiri.tvr.ro.

“Dacă lucrurile se complică, alegerile din decembrie s-ar putea sa fie amânate, compromise. Dar nici cele din septembrie nu sunt absolut sigure, câtă vreme nu vedem că situația epidemiologică nu devine normală. Nu stim ce se va întâmpla, este o imprevizibilitate. Am văzut că au loc alegeri în alte țări”, spune politologul.

Pîrvulescu este de părere că amânarea alegerilor parlamentare ar putea avantaja PSD, care ar avea astfel timp să-și rezolve problemele interne.

Ministrul Sănătății spune că acum revenim, după aplatizare, că suntem încă în valul întâi, în toamnă am putea avea valul doi, dar poate că acesta este valul doi, mai spune Pîrvulescu.

Despre proiectul de lege privind carantina și izolare, Pîrvulescu este de părere că opoziția o vota, cu amendamente. “Nu am observat la PSD și la celelalte partide iresponsabilitate. Înțeleg contextul și nu vor să-și asume consecințele”, a conchis politologul.

 

 

 
Articolul precedentUSR propune introducerea unei garanţii pentru ambalaje de 50 bani sau 1 leu pe bucată
Articolul următorDescinderi masive în mai multe județe: Mafia lemnului luată cu asalt