Un bărbat din Borca a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010.

La data de 2 aprilie 2021, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poiana Teiului au depistat pe DN 17 B, un bărbat de 44 de ani, din Borca, care transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 38,616 m.c. lemn de lucru de esență răşinoase.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos înscrisă în avizul de însoțire prezentat pentru control și cea transportată, s-a procedat la inventarierea acestuia de către specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Poiana Teiului, rezultând un surplus de 4,38 metri cubi de material lemnos.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 4,38 m.c. lemn de lucru de esență răşinoase, fiind predat Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCHECK-IN. Coadă de zeci de persoane pentru analize compensate
Articolul următorPartidul Ecologist Român are soluția: Organizarea de piețe mobile cu produse agricole romanesti, amplasate în parcările Mall-urilor si supermarketurilor!