Partidul Ecologist Român (PER) solicită demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzându-l de lipsă de coordonare cu ceilalți miniștri, dar și de absență în gestionarea pandemiei.

\”Demisia, Vlad Voiculescu!

Cred ca este deja clar pentru cei mai mulți dintre noi ca Vlăduț Voiculescu deține o funcție pur simbolica la ministerul Sănătății. De fapt, el mai mult încurcă, decât descurcă, și pare ca nu se intelege cu nimeni. Bine, poate doar cu Cioloș, dar e total irelevant pentru guvern și România! Practic, acest individ și-a delegat toate atribuțiile și efectiv nu este clar pentru nimeni cu ce se ocupa el in perioada aceasta.

Vlăduț e potrivit mai mult pentru scenă, online! Lui ii plac filmul, teatrul! Să spunem că ar avea o grijă deosebită și pentru domeniul transplanturilor de organe, sau spitalele acelea noi care urmează sa se construiască, nu acestea care ard, in tot cazul! Dar, in legătură cu pandemia nu se implică prea tare. Ați văzut că el se și distrează, râde in conferințe când anunță restricțiile, căci, pană la urmă totul e trecător… ca și funcția sa, desigur! Bine că s-a mobilizat un pic și a zis câteva cuvinte despre lipsa locurilor la ATI, abia weekendul acesta!

Pentru că s-au tot dezbătut in aceste săptămâni neperformantele lui, absenta sa din coordonarea si gestionarea pandemiei, despre miserupismul de care da dovada, neasumarea portofoliului de ministru și lipsa de cooperare cu ceilalți miniștri, ii cerem demisia lui Vlăduț, ca să îl eliberam de-o grijă. Pur și simplu, îl reținem din treaba cu problemele noastre de țară!\”

Dănuț Pop

Președinte PER

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentFOTO Băcăuani prinși cu mașina plină de pește fără documente, în Tulcea
Articolul următorA avut Ceaușescu un miliard de dolari în conturi? Banii strânși de dictator pentru zilele negre