Poliţiştii biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi că pe raza unui fond de vânătoare, în comuna Săhăteni, județul Buzău, se aud focuri de armă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat verificări. Astfel, în extravilanul localităţii Găgeni, au depistat trei persoane din Buzău şi Prahova, cu vârste cuprinse între 29 şi 48 de ani şi un autoturism în care poliţiştii au găsit muniţie şi alte dispozitive de vânătoare.

Din investigaţii a reieşit că una dintre cele trei persoane, un bărbat de 47 de ani, din Prahova, figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare, fără a avea însă autorizaţie de vânătoare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de “braconaj cinegetic”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr.407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

Totodată, au fost ridicate două arme de vânătoare şi muniţia aferentă în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAlegeri parlamentare 2020: Diaspora a început să voteze. 748 de secții pregătite – Documentele necesare pentru a vota în străinătate
Articolul următorAlegeri parlamentare 2020: Diaspora a început să voteze. 748 de secții pregătite – Documentele necesare pentru a vota în străinătate