După 5 luni, Dănuț Pop își reia activitatea ca președinte al Partidului Ecologist Român. Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Executiv Național de la Râmnicu Vâlcea, găzduită de primarul PER, Mircia Gutău, ecologiștii au dezbătut politica de alianțe. La ședința au fost prezenți toți președinții de filială din țară, alături de Biroul Permanent Național.

De asemena, reprezentanții BExN au abordat subiectul canalului Bâstroe, situatia Deltei Dunării precum și implicarea organizațiilor locale în activități de plantare arbori în toate județele, ca în fiecare an, dată fiind luna pădurii.

Dănuț Pop a bătut gongul pregătirii candidaților în municipiile și orașele din țară

Președintele PER, Dănuț Pop, a bătut gongul pregătirii candidaților în municipiile și orașele din țară, dar și a oamenilor din secțiile de vot.

Preocupați de bunăstarea românilor și ținând cont de dinamica schimbărilor pe scena politică, liderii PER promit să se prezinte la alegeri în cea mai bună formulă.

 

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentȘedință de Guvern | Sprijin financiar şi tehnic acordat de sistemul financiar-bancar în procesul de derulare a programelor europene
Articolul următorCULISELE PUTERII. Mitrea: „Nu cred că vom avea alegeri anticipate. Rotativa se va face”