Partidul Ecologist Român cere demiterea lui Raed Arafat după tragedia de la ”Victor Babeș”, unde trei persoane au murit.
 
”Este strigător la Cer! Trăim tragedie după tragedie și nu răspunde nimeni, nici politic, nici penal! Acest Arafat este intangibil?
Câți mai trebuie sa moară sau sa sufere din cauza lui? Pentru COLECTIV au fost condamnați doar unii iar el conduce spre IAD in continuare bolnavii! Unele decizii pe care le ia el sau alteori lipsa acțiunii ori acțiunea tardivă pot fi încadrate la crima cu premeditare!
Omul acesta se crede Dumnezeu? Nu este nici demis, nici trimis in judecată!
Se dezbate de peste 10-15 ani modul in care se fac aceste achiziții! Nu ii contestă nimeni probitatea declarațiilor și acțiunilor, având in vedere situația in care suntem?
A omorât oameni cu aceste utilaje/ echipamente, in ultimii ani! Ce face este Justiția?
El este principalul vinovat! Dacă nu este demis înseamnă că și cei răspunzători cu menținerea lui in funcție sunt complici și atunci vor plăti toți!”, a scris liderul PER, Dănuț Pop, pe pagina personală de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentPANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – cel puțin 3 pacienți din TIR-ul de ATI AU MURIT
Articolul următorCulisele statului paralel, MARȚI, ora 18.00: Comerțul României, pe mâna ofițerilor sub acoperire – I.C.E. „Dunărea”, fima Crescent și Dan Voiculescu